Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ - Veľký 4-izbový byt s prerobenou kúpeľňou

Zdieľať na Facebooku
165 000 €
Ulica: Kríková
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Mestská časť: Dolné hony
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ - Realitné Impérium Vám ponúka na predaj priestranný 4-izbový  byt v obľúbenej časti Vrakune na Kríkovej ulici. Byt s celkovou plochou 80 m2 (vrátanie pivnice a loggie) je vhodný pre väčšiu rodinu. Nachádza sa na 1. poschodí v zrekonštruovanom panelovom dome. Samotný byt má prerobenú kúpeľňu a WC. Zároveň poskytuje bohaté možnosti sebarealizácie pre nového majiteľa, ktorý sa rozhodne pre rekonštrukciu ostatnej časti bytu.
Parkovanie je verejné, priamo pred bytovým domom.


ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
• celková rozloha 80 m²
• poschodie 1/8
• oddelené WC a kúpeľňa
• 3 samostatné izby (s možnosťou vrátiť priečku a mať 4 izby)
• kuchyňa s výstupom na loggiu

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, detské ihriská, obchody, reštaurácie, pizzeria, zdravotné stredisko, MHD, banky, pošta, cukráreň, pešia dostupnosť do lesoparku. Výborná dostupnosť kamkoľvek v meste, rýchle napojenie aj na obchvat Bratislavy. V okolí množstvo zelene. Vhodné pre rodinu s deťmi. Bezproblémové parkovanie pred domom.


CENA:
Cena je 165.000 vrátane provízie, kompletného kvalitného právneho servisu a poradenstvom a bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho HÚ.U nás máte kompletné zabezpečenie predaja / kúpy nehnuteľnosti. Postaráme sa o všetko tak, aby ste si nemuseli robiť žiadne starosti.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
80 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Typ budovy:
panelová stavba
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Poschodie:
1
Celková plocha:
80 m2
Počet logií:
1
Počet pivníc:
1

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra

Podobné nehnuteľnosti