Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REALITNÉ IMPÉRIUM ponúka priestranný 2 izbový byt v blízkosti VIVO, CENTRAL, LAKESIDE Park + BONUS obrovský uzavretý súkromný dvor

Zdieľať na Facebooku
215 000 €
Exkluzívna ponuka
Súkromný dvor Priestranný byt veľká pivnica Bez výťahu Možnosť nadstavby na mezonet
Ulica: Pri starej prachárni
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte priestranný 2 izbový byt v centre Bratislavy? 
V blízkosti OC VIVO, CENTRAL, LAKESIDE Park?

Bezpečný relax a oddych Vám ponúkne množstvo športových aktivít, ale aj BONUS v podobe súkromného uzavretého dvora pre obyvateľov tohto domu. Altánok, ihrisko pre deti,veľa zelene, lavičky na oddych ale aj parkovanie pre Vaše vozidlo.

Kompletnú občiansku vybavenosť vrátane škôl, škôlok, športových zariadení, detských ihrísk, potravín.. 

Ponúkame Vám nehnuteľnosť ktorá spĺňa všetky požiadavky. Priestranný 2 izbový byt je situovaný vo výbornej lokalite v Novom Meste.

- celková rozloha nehnuteľnosti 73,5m2 (64m2 byt + 2,9m2 zasklená lodžia + 7m2 pivnica )
- je orientovaný na sever a juh
- nachádza sa na 4. poschodí bez výťahu
- vstupná priechodná kuchyňa
- 2 samostatné izby
- samostatná kúpeľňa a wc
- loggia - 2,9m2
- VEĽKÁ murovaná pivnica 7m2
- súkromný dvor
- elektrické rozvody sú vymenené

Byt je po staršej rekonštrukcií čo znamená vymenené elektrické aj vodovodné rozvody, plastové okná a v izbách je laminátová podlaha. 

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej priechodnej kuchyne s ostrovčekom a východom na lodžiu, samostatnej kúpeľne so sprchovým kútom,samostatne wc a 2 samostatných veľkorysých izieb.

Noví vlastníci určite ocenia aj to že sa predáva spolu so súkromným dvorom kde sa dostanú iba majitelia. Je vybavený detským ihriskom kde nechýba ani pieskovisko. Na svoje si prídu aj dospelí nakoľko sa tam nachádza aj altánok kde si môžte spraviť príjemné posedenie alebo grilovačku.

Nehnuteľnosť pôsobí príjemným dojmom, má dostatok úložného priestoru, predáva sa vrátane vybavenia a je pripravená na nových majiteľov bez ďalších investícii.

CENA: 215 000 € + provízia pre RK

Našim klientom plníme sny o peknom bývaní. Práve preto je pre nás dôležité poznať potreby záujemcov o kúpu. Po vyhľadaní nehnuteľnosti ktorá spĺňa Vaše požiadavky Vám okamžite vyriešime otázku financovania formou HYPOTÉKY našim skúseným špecialistom, zabezpečíme EXPRESNÝ ZNALECKÝ POSUDOK. 
Zabezpečíme Vám rekonštrukciu podľa Vašich tajných prianí a napokon Vás presťahujeme do krásneho, útulného, čistého DOMOVA.
Toto je REALITNÉ IMPÉRIUM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
73.4 m2
Úžitková plocha:
73.4 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
4
Loggia plocha:
2,4 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2
Výťah:
nie
Zariadenie:
zariadený

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra

Podobné nehnuteľnosti