Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - Moderná garsónka pri jazere Draždiak

Zdieľať na Facebooku
110 000 €
Ulica: Betliarska
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Mestská časť: Lúky
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Garsónka

Popis nehnuteľnosti

PREDANÉ - Realitné Impérium ponúka na predaj útulnú garsónku v novostavbe ABA (2012) na Betliarskej ulici v Bratislavskej Petržalke, pri jazere Draždiak. Byt je situovaný na 2 podlaží zo 4. Plocha bytu je 23,4 m2 a tvorí ju jedna miestnosť, kuchynský kút s kuchynskou linkou vybavenou spotrebičmi a kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Na chodbe je k dispozícii spoločná terasa, ktorá je k dispozícii vlastníkom bytov.

Výborná lokalita s množstvom zelene priamo pri dome a jazerom veľký Draždiak, dobrá dostupnosť do centra, výborné napojenie na obchvat aj na diaľnicu D4/R7 a kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí.

Zálohové platby pre správcu sú 50,- EUR/mesačne.

V cene 110.000€ je už započítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, aj možnosť vybaviť najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
23.4 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
1
Terasa:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Rok výstavby:
2012
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Poschodie:
2
Celková plocha:
23.4 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra

Podobné nehnuteľnosti